Aug 26, 2011

Jiwa

Jiwa gua murah. Gua senang - senang bagi jiwa gua pada muzik. Sampai kadang - kadang gua tak tau yang mana patut di utamakan.

Contoh; pagi tadi gua nak terberak tapi tak hisap rokok lagi dan waktu imsak dah semakin hampir . Berak + hisap rokok waktu imsak dah dekat bukanlah pilihan yang baik. Lagi pun gua duduk menumpang, tak elok juga kalau gua hisap rokok dalam rumah orang yang tak merokok. Ye tak?

Apsal contoh lagi panjang dari intro ni?
Ah ape - ape lah!

Sekarang telinga gua dok melayan The Beatles sama The Smiths. Dulu gua dengar macam tu je. Tapi sekarang gua betul - betul layan.

Gua ish...oh bulan puasa ni gua teringin nak makan macam - macam tapi banyak yang tak kesampaian. Mungkin tak ada rezeki untuk gua.

Ehh...jauh dah gua melalut. Takpe, yang penting gua syg bunga gua.

Selamat raya. Maaf la ye. Ceh...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Aug 14, 2011

L P

Kumbang
Lebah
Lelaki

Bunga
Sepah
Perempuan

KUMBANG bukan seekor
BUNGA bukan sekuntum

Habis madu (dihisap LEBAH)
SEPAH dibuang

Apa gua merepek pn gua tak tahu!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Jul 1, 2011

Lupa

Entri tadi gua update sambil berak!

Naisss~
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thanks

Satu zaman dulu gua rajin update blog gua. Tapi sejak kebelakangan ni gua makin jarang update blog.

Dulu gua rajin pun sebab gua ada software yang membantu. Dan kini gua dah ada alat yang membantu gua untuk update blog.

Gua try update selalu ok!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Jun 30, 2011

Ehh

Gua terai
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Feb 5, 2011

Hangin!

Setting punya hal, boleh buat gua jadi hangin!!!!!

Jan 1, 2011

Woi!

haha
Rindu.

Gua rindu nak update blog gua.

Dulu gua update blog guna software BloGtk. Semenjak Blogtk bermasalah dalam ubuntu 10.10, gua jadi malas nak update blog.

Gua belek punya belek, gua jumpa ini software, Blog entry poster. Gua mengharap software ni boleh jadi saing-saing Blogtk. Haram!

Seperti nama dia, software ni memang semata-mata untuk post entry. Tak boleh nak edit post ke, delete ke, apa ke. HAHA. Ah pergi mam lah. Janji gua dapat update blog gua.

Rindu yang seterusnya...

.

.

.

GUA RINDU BUNGA GUA. (awak la, sapa lagi, buat-buat tak tahu plak.aiyo~)